Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Kasımpaşa maçı öncesi açıklamalarda bulundu

08.08.2024 17:53:00
Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdal'ı Kasımpaşa maçı öncesi gerçekleşen antrenmanda basın açıklamasında bulundu. Çamdalı burada Slovenya kampını değerlendirdi ve yeni transferlerin adaptasyon sürecinden bahsederek, Kasımpaşa maçına hazır olduklarını ifade etti.

Süper Lig’in ilk haftasında Konyaspor, Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

 

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Kasımpaşa antrenmanı öncesi açıklamalarda bulundu.

 

SLOVENYA KAMPI DEĞERLENDİRMESİ

 

Slovenya kampını değerlendiren Çamdalı, “Evimize döndüğümüz için mutluyuz, zaman zaman sıkıcı da olsa bu hazırlık dönemi olmadan sezona hazırlanamıyorsunuz. Bu  zamanı iyi değerlendirdik. Bugün 11 ve 12.transferlerimiz de antrenmana katıldı. Adaptasyon süreci var kolay değil. Hazırlık maçlarında iyi sinyaller aldığımızı söyleyebilirim. En önemlisi güzel ve karakterli bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Umarım bunun meyvesini Kasımpaşa maçında alırız.” diye konuştu.

 

YENİ TRANSFERLERİN ADAPTASYONU

 

Yeni transferlerin adaptasyonu hakkında Çamdalı, “Galibiyet için çıkacağız,yeni transferlerin adaptasyonu hakkında hafta veremem. Ama uzun vadeli başarı istiyoruz. Bir süre vermek sağlıklı değil.” dedi.

 

KASIMPAŞA'NIN TRANSFER YAPMAMASI KONYASPOR İÇİN AVANTAJ MI?

 

Kasımpaşa’nın transfer yapmaması hakkında Çamdalı, “Çok fazla transfer yapmak, çok iyi olduğunuz anlamına gelmez. Bunu sahaya yansıtmak lazım. Kasımpaşa tarafından baktığınız zaman birbirine alışık bir takım var bu onlar için avantaj. Biz de doğru karmayla sahaya yansıtmaya çalışacağız.” dedi.

 

CALUSİC'İN SAKATLIĞI

 

Calusic'in sakatlığı hakkında mevkii için takviye yapılacak mı? sorusuna Çamdalı, “Hepimizi derinden üzen bir sakatlık. Slovenya kampında son dakikalarda olan bir sakatlık bizi üzdü. Ama bunlar maalesef futbolda var daha güçlü bir şekilde umarım takımımıza katılır. İstekli ve hırslı bir oyuncu. Transferleri doğaçlama yapmadık. Yılbaşından beri yapılan araştırmalar sonucu yapılan transferler. Keza Calusic öyle birisi. O pozisyonu doldurabilecek arkadaşlarımız da var. Onlar elinden geleni yapacak. Bir nevi onlar için de bir şans.” yanıtını verdi.

 

TAKIMDAN GİDENLER OLACAK MI?

 

Çamdalı takımdan gidecek oyuncularla alakalı ise “Gidenler gelenler futbolun doğasında var, Burada rekabet ortamı mevcut. Göğsünde armayı taşımak isteyene bu fırsatı veriyorum. Herkes bu şansı değerlendirebilir. En iyi değerlendiren oynuyor, umarım bunları değerlendirirler, değerlendiremeyen ise futbolun doğasında var gidende olabilir gelen de.” diye konuştu.

 

 

DİĞER HABERLER