Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı: Kafamızı öne eğmedik

17.08.2024 17:14:00
Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Süper Lig’in 2. haftasında oynanan ve 2-1’lik mağlubiyetle sonuçlanan Galatasaray maçının ardından konuştu. Çamdalı, “Başımızı öne eğeceğimiz bir durum yaşamadık” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Süper Lig’in 2. haftasında Konya Stadyumu’nda oynanan ve 2-1’lik mağlubiyetle sonuçlanan Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Genç teknik adam, “Başımızı öne eğeceğimiz bir durum yaşamadık” dedi.


“Kıran kırana bir mücadele oldu”
Galatasaray karşılaşmasıyla ilgili olarak, “Gerçekten kıran kırana bir maçtı” diyen Çamdalı, “Oyuncu arkadaşlarım taktiksel anlamda istediğimiz bütün her şeyi uygulamaya çalıştı. Onlara buradan ne kadar teşekkür etsem az” diye konuştu.


“Çok basit goller yiyoruz”
Ali Çamdalı, “En üzüldüğüm taraf; 2 haftadır gerçekten çok basit goller yiyoruz. Bugün de keza öyle oldu. Bunların üzerinde durup hatalarımızı bir an önce ortadan kaldırmamız gerekiyor. Çünkü takım çok güzel reaksiyon verip tepki veriyor” ifadelerini kullandı.


“Yediğimiz gollere hızlı tepki veriyoruz”
Yeşil-beyazlıların teknik direktörü Ali Çamdalı, “Gol yedik, hemen ardından golü bulduk. Soyunma odasına öyle girmek bizim için avantajdı. İkinci yarıya başladık. Biz kaçırdık, akabinde kendi kalemizde golü gördük. Galatasaray’ın çok kaliteli ayakları var ve o ayaklar maalesef bugün bize mağlubiyeti getirdi” dedi. (Yunus Köroğlu) 

DİĞER HABERLER