Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı: En azından bu tarafı çözdük

02.09.2024 16:10:00
Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Süper Lig’in 4. haftasında oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan Kayserispor maçının ardından konuştu. Bu sezon ilk kez kalesinde gol görmeyen Çamdalı, “En azından bu tarafı çözdük” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Süper Lig’in 4. haftasında Konya Stadyumu’nda oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan Kayserispor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Bu sezon ilk kez kalesinde gol görmeyen Çamdalı, “En azından bu tarafı çözdük” dedi. Hedeflerinin milli araya galibiyetle girmek olduğunu belirten Çamdalı, “Gönül isterdi ki buraya gelen taraftarı mutlu bir şekilde evine gönderebilelim. Hem de milli araya mutlu bir şekilde gidebilelim. Pozitif yandan bakarsak farklı bir oyun oynamaya çalışıyoruz. Bu kolay olmuyor. 3 haftada yediğimiz 7 gol var. En azından bu tarafı çözdük. Kalemizde gol görmedik. Bu maçtan olumlu şeyler alıp yolumuza devam edeceğiz. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirip sıkı çalışıp Samsun maçına hazır olacağız. Umarım orada üstüne katarak çıkış yakalayacağız” dedi.  

 

“Maç sonunda her şeyi konuşabiliriz”
Tribünlerden kendisine yönelik gelen istifa tezahüratlarına da cevap veren genç teknik adam, “Maçın sonunda her şeyi konuşabiliriz. Maç 90 dakika. Futbolcu arkadaşların desteğe ihtiyacı var. Kendimi bir tarafa bırakıyorum. Bana her şey söylenebilir. O konuda sıkıntı yok. Ama her şeyin yeri ve zamanı var. 25 ya da 30. dakikalarda başladı bu tezahüratlar. Bu moral bozabiliyor. Onlara moral vermemiz gerekiyor. Destek olmamız gerekiyor. Geçen seneden belli ki bir alışkanlık var belli bir kısımda. Bunu umarım en hızlı bir şekilde üzerimizden atarız. Çünkü bu bize destek değil zarar veriyor. Umarım o tarafı hep birlikte bir bütün olarak özellikle içerideki maçları rakibe karşı hissederek geçeriz” diye konuştu. 


“Transferi çözmeye çalışıyoruz”
Yakın zamanda yapılması olası transferler hakkında düşüncelerini belirten Çamdalı, “Her oyuncu gününde olduğunda en iyi oyuncu oluyor. Ama haftalardır söylüyorum. Bu iş kolay olmuyor. Bunu bir şekilde içimizden çözmeye çalışıyoruz. Belki bir fırsat olursa bir şeyler yapılabilir ofansif anlamda. Ama önceliğimiz arka tarafa kesinlikle bir ilave yapmamız gerekebilir gibi görünüyor. En hızlı şekilde… Şurada 2 hafta kaldı” ifadelerini kullandı. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER