Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı: "Defansif yönümüz büyük bir sorun gibi duruyor, gerekirse takviye yapılması lazım"

25.08.2024 10:41:00
Anadolu Kartalı 3-1 mağlup olurken, karşılaşma sonrası Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı açıklamalarda bulundu. Çamdalı, “Defansif yönümüz, büyük bir sorun gibi duruyor, üç haftada kalemizde gördüğümüz yedi gol var.” ifadelerini kullandı.

Konyaspor, Süper Lig’in 3. haftasında Bodrumspor’a konuk oldu. 


Haftaya 3 puanla başlayan yeşil-beyazlılar, puansız bir şekilde ligin son sırasında yer alan renktaşına karşı 3-1 mağlup oldu.


Mücadelenin ardından Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı açıklamalarda bulundu.

 

"ÜÇ HAFTADA KALEMİZDE GÖRDÜĞÜMÜZ YEDİ GOL VAR"

 

Çamdalı takımın defansif anlamda sorunlarının olduğunu vurgulayarak, “Hafta boyunca aslında yapmış olduğumuz uyarılar, bugün önümüze çıktı, Defansif yönümüz, büyük bir sorun gibi duruyor. Üç haftada kalemizde gördüğümüz yedi gol var. Bu aslında Konyaspor’a has bir oyun değil, Kolay gol yemeyen bir takımdık. Özellikle bu üç haftada bunu bir türlü düzeltemedik.” ifadelerini kullandı.

 

"GEREKİRSE HIZLI ŞEKİLDE TAKVİYELER YAPILMASI LAZIM"


Çamdalı devamında Kayserispor maçı için defansif anlamda toparlanmayı ve o bölgede gerekirse takviye yapılması gerektiğini ifade ederek, “Önceliğimiz Kayserispor maçı için defansif duruşumuzu önce bir toparlamak. Gol yememeyi tekrar alışkanlık haline getirmek. Bunu hem mevcut oyuncularla hem gerekirse de en hızlı şekilde takviyelerle yapmamız gerektiğini düşünüyorum. O bölgede ihtiyaç var Bu net bir şekilde görünüyor. Yenilen kolay golleri bir an evvel analiz edip, takım savunmasını düzeltmemiz gerekiyor. Savunmayı sadece defans oyuncuları ile değil tüm takım olarak başarmamız gerekiyor." diye konuştu. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER