Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor gücünü ölçecek

05.09.2024 13:26:00
Konyaspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada gücünü ölçecek. Anadolu Kartalı TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü ve Iğdır Futbol Kulübü ile hazırlık maçlarında karşılaşacak. Teknik direktör Ali Çamdalı, oyuncuların son halini bu maçlarda görme fırsatı elde edecek.

Konyaspor, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı hazırlık maçları yaparak değerlendirecek. Anadolu Kartalı TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü ve Iğdır Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşacak. Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, bu karşılaşmalarda takımını son halini görme fırsatı elde edecek.

 

İlk rakip Ankaragücü
Konyaspor’un hazırlık maçlarındaki ilk rakibi Ankaragücü olacak. Geride kalan sezon Süper Lig’e veda eden başkent ekibi, bu sezon TFF 1. Lig’de çıktığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet almıştı. Konyaspor ile Ankaragücü arasında 7 Eylül Cumartesi günü Kayacık Tesisleri’nde oynanacak hazırlık maçı saat 17.00’de başlayacak.


Iğdır maçı 8 Eylül Pazar günü
Anadolu Kartalı Konyaspor, 2. hazırlık maçında son dönemlerin flaş ekiplerinden Iğdır Futbol Kulübü'nü ağırlayacak. Son 4 sezonunda 3 lig birden çıkarak TFF 1. Lig’e yerleşen Iğdır ekibi, çıktığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle liderlik koltuğunda oturuyor. Konyaspor ile Iğdır Futbol Kulübü arasında 8 Eylül Pazar günü oynanacak hazırlık maçı; saat 17.30’da başlayacak. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER