Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor, Galatasaray’a hazırlanıyor

13.08.2024 18:01:00
Konyaspor, Süper Lig’in 2. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

2024-25 sezonuna Kasımpaşa deplasmanında aldığı 3-2'lik galibiyetle başlayan yeşil-beyazlılar, 1 günlük izinin ardından Galatasaray mesaisine start verdi.


Konyaspor’da yoğun hafta


10 Ağustos Cumartesi günü oynanan Kasımpaşa maçının ardından 11 Ağustos Pazar gününü izinli geçiren Konyaspor; 12 Ağustos Pazartesi günü itibariyle çalışmalarına yeniden başladı.

Teknik direktör Ali Çamdalı ve yardımcıları yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde çalışan Anadolu Kartalı, günü yenileme antrenmanıyla değerlendirdi. Kasımpaşa maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular 7'e 3 oyun ve yenilenme çalışması yaparken, arda kalan oyuncular ise pas çalışmasıyla günü değerlendirdi. Antrenman çift kale maç ile sona erdi.


Taktik antrenmanlar başlıyor


Konyaspor’da taktik antrenmanlar da başlıyor. Yeşil-beyazlılar 13 Ağustos Salı günü haftanın ilk taktik antrenmanını gerçekleştirecek. Anadolu Kartalı evinde yeni sezonun ilk galibiyetini almak için ince eleyip sık dokuyacak.

 

DİĞER HABERLER