Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor eksiklerini gördü

29.07.2024 14:31:00
Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Konyaspor, buradaki en ciddi provalarından birisini gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar İtalyan futbolunun simge ekiplerinden Udinese ile hazırlık maçında karşılaşırken rakibine 1-0'lık skorla mağlup oldu. Anadolu Kartalı zorlu sezon öncesinde eksiklerini net bir şekilde görme fırsatı elde etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Konyaspor, kamp sürecindeki en ciddi provalarından birisini gerçekleştirdi. İtalya Serie A ekiplerinden Udinese ile hazırlık maçında karşılaşan Anadolu Kartalı; rakibine 1-0'lık skorla mağlup oldu. Udinese’nin tek golünü 47. dakikada Sandi Lovric kaydetti. Yeşil-beyazlılar zorlu sezon öncesinde eksiklerini net bir şekilde görme fırsatı elde etti. 

 

Anadolu Kartalı’nda kimler forma giydi?
Konyaspor’un Udinese karşısında sahaya çıkan ilk 11’i de merak konusu oldu. Yeşil-beyazlıların teknik direktörü Ali Çamdalı kalede Jakub Slowik, savunma 4’lüsünde Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ, Josip Calusic ve Guilherme Sitya, 2’li ön liberoda Marko Jevtovic ile Ufuk Akyol, 3’lü orta alanda Alassane Ndao, Pedrinho ve Louka Prip, tekli forvette ise Umut Nayır’a forma verdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Sokol Cikalleshi, Oğulcan Ülgün, Emmanuel Boateng, Melih İbrahimoğlu, Metehan Mert, Yasir Subaşı, Niko Rak, Adem Eren Kabak ve Yusuf Erdoğan görev aldı. 


Kritik provayı yönetim de takip etti
Konyaspor ile Udisene arasında oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlı yöneticiler de takip etti. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 2. Başkan Adem Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Udinese müsabakasını yerinde takip etti. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER