Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor'dan Göztepe-Fenerbahçe maçında çıkan olaylara ilişkin açıklama

18.08.2024 16:51:00
Konyaspor, Süper Lig'in 2.haftası kapsamında oynanan Göztepe ile Fenerbahçe mücadelesinde çıkan tatsız olaylara ilişkin yazılı açıklama yayımladı.

Süper Lig'in 2.haftasında Göztepe ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 2-2 beraberlikle biten mücadelede tansiyon yüksekti.

İkinci yarı başladıktan birkaç dakika sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, deplasman tribününe alınmayan Fenerbahçeli taraftarlar için deplasman tribününe gidip taraftara destek oldu. Koç'un deplasman tribününe gitmesiyle Göztepeli taraftarlar su şişeleri attı.

Ali Koç ve ekibi daha sonra polisler eşliğinde soyunma odasına giderken bir kişi tarafından itildi ve Koç yere düştü. Bu sürede oyun kısa süreli durdu. Güvenlik sağlanınca oyun kaldığı yerden devam etti.

Konuya ilişkin Konyaspor ise resmi sosyal medya hesaplarından yazılı açıklamada bulundu.

Yeşil-beyazlı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"ÜZÜCÜ SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada; Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç’a yönelik gerçekleştirilen ve Göztepe camiasına isnat edilemeyecek üzücü saldırıyı şiddetle kınıyor, Sayın Ali Koç’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 

"SAĞDUYUYA DAVET EDİYORUZ"

Konyaspor Kulübü, dün olduğu gibi bugün de şiddetin karşısındadır. Altını çizerek ifade etmemiz gerekir ki, birlik ve beraberlik ruhuna ihtiyacımız vardır. Oluşturacağımız sağduyu ve bütünlük ortamı, futbolumuzun gelişimine şüphesiz katkı sağlayacaktır. Futbolumuzun tüm paydaşlarını sağduyuya davet ediyoruz.

DİĞER HABERLER