Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor'da yabancı oyuncu sayısı 13 oldu: Ayrılıklar yakın!

16.07.2024 17:21:00
Konyaspor’da Marko Jevtovic’in transferiyle birlikte kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 13’e yükseldi. Bununla birlikte kontenjan sıkıntısı yaşayan yeşil-beyazlı ekipte Kayseri kampı sonrası ayrılıklar bekleniyor.

Konyaspor’da yabancı kontenjan sıkıntısı yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekipte Marko Jevtovic’in de transferiyle birlikte kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 13’e yükseldi. 


Anadolu Kartalı, transfer dönemi içinde bir sağ bek ve bir forvet olmak üzere iki yabancı daha alacak. Takımdaki yabancı sayısı böylelikle artarken, kontenjan sıkıntısı nedeniyle bazı futbolcuların gitmesi bekleniyor.


TAKIMDAN HANGİ OYUNCULAR GİDECEK ?
Transferler gerçekleşirse kontenjan nedeniyle Kayseri kampı sonrasında ayrılıkların olması öngörülüyor. İlk olarak yıllık maliyeti çok yüksek olmayan Sambou ile orta yolda buluşmak adına görüşülecek. Ayrıca Marlos Moreno ile de ilerleyen süreçte ayrılık yaşanabilir.

Yeşil beyazlıların  kadrosunda yabancı statüsünde Jakub Slowik, Josip Calusic, Filip Damjanovic, Guilherme Sitya, Emmanuel Boateng, Marko Jevtovic, Niko Rak, Marlos Moreno, Pedrinho, Alassane Ndao, Louka Prip, Junior Sambou ve Sokol Cikalleshi yer alıyor.

DİĞER HABERLER