Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor'da transfer çalışmaları başlıyor: Tarih belli oldu!

19.06.2024 13:52:00
Konyaspor’da transfer çalışmaları başlıyor! Şu ana kadar olan süreçte dış ve iç transferde 1’er futbolcuya imza attıran yeşil-beyazlılar, 20 Haziran Perşembe günü itibariyle görüşmelerine hız kazandıracak.

Konyaspor’da transfer çalışmaları yeniden başlıyor. Şu ana kadar olan süreçte dış ve iç transferde 1’er futbolcuyla sözleşme imzalayan Anadolu Kartalı, 20 Haziran Perşembe günü itibariyle çalışmalarına yeniden hız kazandıracak. Konyaspor, görüşme sağladığı oyuncularla bir bir sözleşmeler imzalamayı hedefliyor.


İlk imza dış transfere attırıldı
Konyaspor, 2024-25 sezonundaki ilk imzasını dış transfere attırdı. Yeşil-beyazlılar son olarak Sırbistan 1. Lig ekiplerinden Bačka Topola'da forma giyen Hırvat stoper Josip Calusic’i kadrosuna kattı. Anadolu Kartalı bu imzanın ardından rotasını iç transfere çevirdi.


Adil Demirbağ’ın sözleşmesi uzatıldı
Anadolu Kartalı Konyaspor, iç transferde ise kritik bir hamle yaptı. Yeşil-beyazlılar savunma oyuncusu Adil Demirbağ ile masaya otururken; başarılı futbolcunun sözleşmesini iyileştirerek 2 yıl daha uzattı. Konyaspor bu gelişmenin ardından rotasını yeniden dış transfere çevirdi.


Transfer çalışmaları hız kazanacak
Konyaspor’da transfer çalışmaları 20 Haziran Perşembe günü itibariyle hız kazanıyor. Yeni sezon öncesindeki ilk 2 imzasını savunma hattına attıran yeşil-beyazlılar, bayram sonu itibariyle sağ bek, orta saha ve forvet takviyelerine odaklanacak.

DİĞER HABERLER