Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’da gündem transfer: 2 oyuncuyla görüşmeler sürüyor!

23.06.2024 18:12:00
Konyaspor’da gündem transfer! Teknik direktör Ali Çamdalı ile yapılan toplantının ardından transfer listesini oluşturan yeşil-beyazlı kurmaylar, buradaki oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Peki, listedeki oyuncular kim?

Konyaspor’da gündem transfer! Teknik direktör Ali Çamdalı ile yapılan toplantının ardından sağ bek, stoper, orta saha, kanat ve forvet takviyelerinde karar kılan yeşil-beyazlılar, geniş bir liste oluşturdu. Konyasporlu kurmaylar listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Peki, bu oyuncular kimler?


Kerem Kalafat sağ beke
Transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Konyaspor, genç ve yetenekli oyunculara da ağırlık veriyor. Yeşil-beyazlılar TFF 1. Lig ekiplerinden Çorum Futbol Kulübü’nde forma giyen 23 yaşındaki sağ bek Kerem Kalafat’ı listesine aldı. Yeşil-beyazlılar oyuncu ve kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.


Ufuk Akyol için nabız yoklandı
Konyaspor, Antalyaspor’un gurbetçi oyuncusu Ufuk Akyol için nabız yokladı. Soner Dikmen’in takımdan ayrılmasının ardından orta alana yerli bir oyuncu takviye etmek isteyen yönetim; Akdeniz ekibinin kapısını çalarak oyuncunun durumunu sordu. Konyaspor Ufuk Akyol için harici bir girişimde ise bulunmadı.


Melih Bostan için görüşmeler sürüyor
Konyaspor, forvet hattına da genç bir isim düşündü. Yeşil-beyazlılar yine TFF 1. Lig’de yer alan Gençlerbirliği’nin 20 yaşındaki golcüsü Melih Bostan’ı transfer listesine ekledi. Anadolu Kartalı bu transfer için başkent ekibiyle görüşmelerini sürdürüyor. 

DİĞER HABERLER