Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor'da gündem Galatasaray maçı

14.08.2024 15:24:00
Konyaspor, Süper Lig’in 2. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ali Çamdalı ve yardımcıları nezaretinde çalışan yeşil-beyazlılar, haftanın son taktik antrenmanını gerçekleştirdi

Konyaspor, Süper Lig’in 2. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 16 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de Galatasaray ile karşılaşacak Anadolu Kartalı, kritik maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor. 2024-25 sezonuna Kasımpaşa deplasmanında aldığı 3-2'lik galibiyetle başlayan yeşil-beyazlılar, 1 günlük izinin ardından Galatasaray mesaisine start vermişti.


Konyaspor’da yoğun hafta 


12 Ağustos Pazartesi günü itibariyle Galatasaray maçının hazırlıklarına başlayan Konyaspor, sürecin sonuna geldi. Teknik direktör Ali Çamdalı ve yardımcıları yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde çalışan Anadolu Kartalı, haftanın son taktik antrenmanını gerçekleştirdi. Konyaspor, kritik maçtan puan ya da puanlar almak için ince eleyip sık dokudu.


Son antrenman 15 Ağustos’ta


Galatasaray maçının taktik antrenmanlarını tamamlayan Konyaspor, haftanın son çalışmasını gerçekleştirecek. Yeşil-beyazlılar 15 Ağustos Perşembe günü yapacağı ter antrenmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Konyaspor ile Galatasaray arasında 16 Ağustos Cuma günü oynanacak karşılaşma saat 21.00’de başlayacak. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER