Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor'da gözler Trabzonspor maçına çevrildi

25.09.2024 15:08:00
Konyaspor camiasında tüm gözler, hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçına çevrildi. 8 puanla 8. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, Karadeniz’den puan ya da puanlarla dönerek çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor

Konyaspor camiası, Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçına kilitlendi. Ligin ilk 6 haftalık periyodunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak dengeli bir istatistik çizen yeşil-beyazlılar, kritik Trabzon deplasmanından da puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Trabzonspor ile Konyaspor arasında; 29 Eylül Pazar günü Trabzon Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

 

İstatistikler dengeli
Konyaspor, sezonun ilk 6 haftalık periyodunda dengeli bir grafik çizdi. Yeşil-beyazlılar oyun olarak beklenenin altında kalsa da; 8 puanla 8. sırada yer almayı başardı. Sezonu deplasmandaki Kasımpaşa galibiyetiyle açan yeşil-beyazlılar, evinde Galatasaray’a mağlup oldu. Deplasmanda Bodrumspor’a da mağlup olan Anadolu Kartalı, evinde Kayserispor ile berabere kaldı. Samsun’dan 3 puan çıkartan Konyaspor, son olarak evindeki Sivas maçından yine beraberlikle ayrıldı.


Deplasman karnesi daha iyi
Konyaspor, şu ana kadar olan süreçte deplasmanda daha iyi bir takım görüntüsü çizdi. Ligin ilk 6 haftalık periyodunda evinde 2 puan toplayan Anadolu Kartalı, deplasmanda ise hanesine 6 puan yazdırdı. Konyaspor’un kritik Trabzonspor deplasmanında nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER