Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor'da bilinmeyenler netlik kazanacak!

25.10.2023 14:00:00
Konyaspor Yönetim Kurulu, 26 Ekim Perşembe günü basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Yeşil-beyazlı kurmaylar; gerek teknik direktör konusu, gerekse gündeme dair tüm bilinmeyenleri bu toplantıda kamuoyu ile paylaşacak
Konyaspor’da gündeme dair tüm bilinmeyenler, 26 Ekim Perşembe günü netlik kazanacak. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyelerinden Serhat Güler, Burak Dağlı, Mevlüt Oral, Kazım Küçükçöğen ve Yunus Derebağ ile birlikte kamera karşısına geçecek. Kayacık Tesisleri’nde düzenlenecek basın toplantısı saat 13.00’te başlayacak. 

Teknik direktör kim olacak?
Konya spor camiasında en çok merak edilen konulardan birisi yeşil-beyazlı takımın yeni teknik patronunun kim olacağı… Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile yollar ayrılırken, yeşil-beyazlı kurmaylar belirlediği yerli ve yabancı teknik direktörlerle görüşmelerine başlamıştı. Sergen Yalçın ve Aykut Kocaman isimlerinde olumlu sonuçlar alamayan yönetim, Ersan Parlatan ve Selçuk İnan gibi isimlerin üzerinde durmuştu.

Merak edilen konulara değinecek
Konyaspor Yönetim Kurulu, gündemi meşgul eden diğer konulara da açıklık getirecek. Konya basınının sorularını yanıtlayacak yönetim, gerek saha içi gerekse saha dışı konular üzerinde merak edilen konulara değinecek. (Yunus Köroğlu)

DİĞER HABERLER