Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor'da Bazoer bombası! Hollandalı stoper yolda: 2 yıllık sözleşme imzalayacak

09.09.2024 11:21:00
Transfer döneminin son günleri yaklaşırken Konyaspor’da hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, kadrosunu güçlendirme adına önemli bir hamleye imza atmak üzere. Hollandalı stoper Riechedly Bazoer'in 2 yıllık sözleşme imzalamak için Konya'ya geleceği iddia edildi.

Hollanda Eredivisie ekiplerinden AZ Alkmaar’da forma giyen tecrübeli stoper Riechedly Bazoer ile büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı ileri sürüldü.


27 yaşındaki Hollandalı savunmacının 10 Eylül’de Konya’ya gelmesi bekleniyor. Son pürüzlerin giderilmesi halinde Bazoer, iki yıllık sözleşme ile Konyaspor’un savunma hattına katılacak. Başarılı oyuncu, Hollanda futbolunun yetiştirdiği önemli yetenekler arasında gösteriliyor ve özellikle defansta çok yönlülüğü ile dikkat çekiyor.


Kariyerinde Ajax, Vitesse ve Wolfsburg gibi kulüplerde forma giyen Bazoer, deneyimiyle Konyaspor savunmasına önemli katkı sağlaması beklenen isimlerden biri. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması ve Bazoer’in yeşil-beyazlı formayı giymesi an meselesi. (Yunus Köroğlu)

DİĞER HABERLER