Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor camiası geri sayıma geçti

18.11.2023 12:50:00
Konyaspor’un Olağanüstü Genel Kurul’una sayılı saatler kaldı. Yeşil-beyazlı delegeler 2023 yılı içerisinde ikinci kez genel kurula gidecek. 20 Kasım Pazartesi günü toplanacak Olağanüstü Genel Kurul’da, Anadolu Kartalı’nın yeni başkanı seçilecek.
Konyaspor camiasında gözler, 20 Kasım Pazartesi günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’a çevrildi. 2023 yılı içerisinde ikinci kez kongreye giden yeşil-beyazlı camia yeni başkanını seçecek. Özel bir otelde düzenlenecek genel kurul, saat 14.00’te başlayacak. Çoğunluğun sağlanamaması durumuna ikinci genel kurul ise 27 Kasım Pazartesi günü bu kez çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. 

Adem Bulut beklemede 
Son günlerde Konyaspor başkanlık koltuğu için ismi anılan Konyalı iş insanı Adem Bulut beklemeye koyuldu. Şehrin önde gelenleriyle bir araya gelen başarılı iş insanı beklemeye koyuldu. Genel kurula sayılı saatler kalırken, nasıl bir gelişme yaşanacağı ise merakla konusu oldu.

Özgökçen aday olmayacak
Konyaspor’un mevcut başkanı Fatih Özgökçen, 20 Kasım’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da aday olmayacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde yazılı bir açıklama yayınlayan Özgökçen, “20 Kasım’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da tekrar aday olmayacağız ve görevi devredeceğiz. Göreve gelecek değerli başkan ve yönetim kuruluna başarılar diliyor, samimi bir şekilde maddi ve manevi destek olacağımızı belirtmek istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.
 
Ahmet Şan da aday değil
Konyaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan da yönetime aday olmadığını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde yazılı bir açıklama yayınlayan Şan; “Kamuoyunda ve sosyal medyada başkanlık için adımın geçmesi beni mutlu ve onere etse de yapılacak olan genel kurulda başkanlık gibi bir çalışmamın olmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarım” ifadelerine yer vermişti. (Hasan Yıldırım) 

DİĞER HABERLER