Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Benim kimseyle duygusal bağım olamaz

15.09.2024 14:25:00
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda oynanan ve 1-0 kazanılan Samsunspor maçının ardından konuşu. Güzel bir galibiyet aldıklarını ifade eden Korkmaz, “Duygusal kararlar” konusuna açıklık getirdi.

Ömer Korkmaz, “Takımımız baştan aşağı değişen bir ekip oldu. Aslında buna kulübün, takımın da ihtiyacı vardı. Bize göre güncellenen ve daha güçlü bir takım olduk. Bir yandan da mali dengeleri gözetmek durumundaydık. Ekonomik durumu gözetmeden hiçbir şekilde önümüze bakamayız” dedi


“Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum”
Korkmaz, “Ben buraya gelen (Samsun) taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Ama hemşerilerimizden, Konyalı kardeşlerimizden şunu rica ediyorum. Takımın biraz daha zamana ihtiyacı olabilir. Gol yemekten sorun yaşayan bir takım son 2 maçında hiç gol yemedi. Samsunspor deplasmanında neredeyse hiç pozisyon vermeden maçı bitirdik. Deplasmanda oynanacak oyunlarda belli başlı alışkanlıklar olacaktır. Hızlı çıkışlar geçiş oyunlarını zamanla daha da oturacaktır” diye konuştu.


“Sivas maçını da kazanmamız lazım”
Başkan Korkmaz, “Deplasmandaki 2. galibiyetimize imza attık. Bizim bunu taçlandırmamız için evimizdeki Sivas maçını kazanmamız gerekiyor. Biraz önce soyunma odasında oyuncularımıza da aynı şeyi söyledim. Bu galibiyetin değerini Sivas maçını kazanarak anlayabiliriz. İç sahada taraftarlarımızın mutluluğu ve coşkusu bizler için çok önemli. İnsanları mutlu bir şekilde evlerine göndermemiz lazım. Onlara mutlu bir sonuç veremediği zaman inanılmaz rahatsız oluyorum. Çünkü aynı duyguları yaşadığımız insanlar” ifadelerini kullandı.

“Benim duygusal bağım Konyaspor ile”
Ömer Korkmaz, Ali Çamdalı kararındaki ‘Duygusal bağ’ söylemlerine de yanıt verdi. Korkmaz,  “Başkan, yönetim, teknik direktörle duygusal bağ… Benim Konyaspor noktası kimseyle duygusal bağım olmaz. Bu kulübe zarar verdiğini hissettiğim anda burada hiç kimseyi barındıramam. Ama şunu istiyorum. Takımımız yeni, hocamız yeni. Kadro planlaması yaparken teknik direktörler sizi zorlayacak. Onların istediği oyunculara sizin gücünüz yetmeyecek. Bu da işin en başındayken çapraz ilişkilere sebep olacak. Farklı sonuçlar gelecek. Biz bu sezon kadro planlamasında bize yardımcı olan bir teknik heyetle çalıştık. Kulübün iç yapısını ve maliden gelen bilen bir teknik heyetimiz var. Tepkiyi anlayabiliyorum. Evimizdeki Kayserispor maçından dolayı bu tepkiyi anlayabiliyorum evet. Ama bu her yerde olabiliyor. Bugün Samsunlular da kendi takımlarına karşı aynı durumu yaşadılar. Sürekli geriye giden bir grup varsa tabii ki teknik direktör oyuncu olarak gereken yapılacaktır. Teknik direktörümüz bugün takımımızın başında. Saha sonuçları gelmiyorsa bir organizasyonda sorun varsa tabii ki bununla alakalı oturup konuşuruz. Ama dediğim gibi bunu biraz zamana yaymamız gerekiyor” dedi. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER