Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz açıkladı: Yarım kombine geliyor

02.01.2024 15:40:00
KONTV’de yayınlanan Spor Gündeminin konuğu olan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz gündeme dair birçok konuya açıklık getirdi. Başkan Ömer Korkmaz, ligin kalan bölümünde geçerli olacak şekilde yarım kombine çıkacağını söyledi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, KONTV’de yayınlanan Spor Gündeminin konuğu oldu. Mustafa Durmuş ve Hasan Yıldırım’ın sorularını yanıtlayan Başkan Korkmaz, birçok konuya da açıklık getirdi. 

“Yarım kombine geliyor”
Başkan Ömer Korkmaz, ligin kalan bölümünde geçerli olacak şekilde yarım kombine çıkacağını söyledi. Korkmaz, “Yarım kombine çıktı. Ligin kalan bölümü için. İlk maçımızla birlikte uygun bir fiyatı yarım kombine uygulamasına geçeceğiz. Biz bir hamle yaparken kendimizi hep insanların yerine koymaya da gayret ediyoruz. Sezon başında kombine alanların mağdur olmaması adına farklı bir şey düşündük. Önümüzdeki yıl kombine alırken bu yıl sezon başına kombine alan taraftarlarımız yüzde 20 indirimli alacak. 3 yıldır kombine alıyorsa yüzde 25 indirim alacak. Yarım kombine alanlarda önümüzdeki yıl kombine alırken yüzde 10 indirimli alacak. Bunun detaylarını yakın zamanda yayınlayacağız. Kombine alanlara Konya Store’dan da yüzde 10 ila 15 arasında indirim uygulanacak” diye konuştu. (Hasan Yıldırım)

 

DİĞER HABERLER