Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den özel açıklamalar

04.07.2023 14:44:00
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Kontv’ye özel olarak konuştu. Takıma genç oyuncu kazandırmaları gerektiğini ifade eden Özgökçen, Konyaspor basketbol takımı, 1922 Konyaspor ve formaların ne zaman satışa çıkacağı gibi birçok konuya açıklık getirdi
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Kontv’ye özel olarak konuştu. Konyaspor Akademisi’nin 3 Temmuz’da düzenlediği altyapı futbolcu seçmelerini yerinde takip eden Özgökçen, gençlere önem verdiklerini söyledi. 

“Gençlerin çok çalışması lazım”
Genç oyuncuları takımda görmek istediklerini ifade eden Fatih Özgökçen, “Genç oyuncuları çıkartmak lazım. Çıkarttıklarımızın da çalışması lazım. Çıkardıktan sonra çalışmadıkları zaman bu işler olmuyor. Genç kardeşlerimize önem veriyoruz ama onlar da bu işe ciddi sarılıp çalışmaları lazım” dedi.
“Yeteneklerini harekete geçirmeliler”
Başkan Özgökçen, “İfade ettiğim gibi gençlerin çok çalışmaları lazım. Çalışmadıkları zaman yeteneklerini harekete geçiremiyorlar. Harekete geçiremedikleri zaman da, ‘Gençleri neden oynatmıyorsunuz’ oluyor. Biz gençleri oynatmak istiyoruz. Normal 1 çalışılıyorsa gençlerin 3 çalışması lazım. Başka türlü olmaz. Hem Konyaspor’u yükten kurtaracaklar, hem bizi transfer yapmaktan kurtaracaklar (Gülerek) hepsinden kurtaracaklar” diye konuştu.

A takım kampında 15 futbolcu
Konyaspor A takım antrenmanında altyapıdan 15 futbolcu olduğuna da değinen Özgökçen, “Konyaspor A takım antrenmanında altyapıdan 15 futbolcumuz yer alacak. Onlardan kaç tanesi devam edecek merakla bekliyoruz. Temennimiz hepsinin devam etmesi de tabii hepsi devam etmeyebilir. Kendisini gösteren, çabalayan, gayret eden Konyaspor A takımında her zaman yer bulacak ve oynayacak. Bizim hedefimiz ve gayemiz bu. İnşallah bunu da başarmak için çalışıyoruz, çabalıyoruz” ifadelerini kullandı.

“1922 Konyaspor Konyaspor’a yük getirmeyecek”
Geride bıraktığımız sezonu Konyaspor Akademisi’nden genç oyuncularla tamamlayan pilot takım 1922 Konyaspor ile ilgili olarak da konuşan Özgökçen, “1922 Konyaspor biraz daha sessiz kalacak. Orayla ilgili farklı düşüncelerimiz var. Konyaspor’a yük getirmeyecek, tabiri caizse kambur olmayacak bir yapı oluşturmamız lazım. Onun için ne gerekiyorsa onu yapacağız” diye konuştu.
“Nasıl düştüysek öyle çıkarız!”
Başkan Özgökçen geride kalan sezon Basketbol Süper Lig’e veda eden Konyaspor basketbol takımıyla ilgili olarak da konuştu. Özgökçen, “Aslında güzel bir takım kurmuştuk. Başlangıçta iyi bir süreç geçirmişti. İyi galibiyetler aldı. Hiç ummadığımız, yabancı oyuncuların özellikle meydana gelen sakatlıklar bizi yordu. Sonra da performans düşüklükleri meydana geldi. Konyaspor basketbol takımı da Konya’nın bir markası. Tabii ki düşmek istemezdik ama nasıl çıktıysak öyle düştük, nasıl düştüysek de öyle çıkacağız” dedi.
Formalar 24 Temmuz’da satışta!
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yeni sezon formalarıyla ilgili olarak da konuştu. Özgökçen, “Yeni sezon formaları 24 Temmuz’da satışta olacak. 1 hafta öncesinden 17 Temmuz’da da formaların tanıtımı yapılacak. Targun Bey (Targun Polat) 4 kişilik bir ekiple forma konusu üzerinde çok çalıştı. Formalarımızı hazırladık. İnşallah bundan sonra büyük Konyaspor taraftarından formaların satın alınmasını ve destek olmalarını bekliyoruz” dedi. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER