Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Basın Sözcüsü Kaymak: Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın

07.10.2024 16:49:00
Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, Süper Lig’in 8. haftasında oynanan ve 2-1 kazanılan Eyüpspor maçının ardından konuştu.

3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Kaymak, “Bu sezonki ilk iç saha galibiyetimizi aldık. Mutluyuz. Evimize 3 puanla dönüyoruz. Bu maçta da yaklaşık 9-10 bin civarında taraftarımız vardı. Bundan sonraki maçlarda da taraftarımızdan; özellikle evimizdeki maçlarda bizi yalnız bırakmalarını istiyoruz” dedi.


“Biraz ağır bir karar” 
Teknik direktör Ali Çamdalı’nın direkt kırmızı kartla atılmasının ağır bir karar olduğunu ifade eden Kaymak, “Konuyu biraz önce arkadaşlardan dinledim. O çizgiye ayağını bastı diye direkt kırmızı kart göstermiş. Yani herhangi bir tepkiden dolayı falan değil. Alanını ihlal ettiğinden dolayı direkt kırmızı kart göstermiş. Bana sorarsanız biraz ağır bir karar. Birkaç tane pozisyonda da takdir haklarını karşı taraftan yana kullandı. Ben öyle gördüm” diye konuştu.

 

“Konyaspor büyük bir camiadır”
Kaymak, “Bir penaltı pozisyonu var. Biz de sizler gibi maçı stadyumunu izledik. Belki ekrandan birkaç görüntü baktık ama acaba o pozisyon penaltı mı değil mi onun tam tespitini biz de yapamadık. Tekrar izlediğimiz zaman eğer aleyhimizde bazı durumlar varsa Konyaspor büyük bir camiadır ve gereken neyse yaparız” ifadelerini kullandı. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER