Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut: Sivas maçını kazanmamız gerekiyor

18.09.2024 13:58:00
Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Süper Lig’in 6. haftasında Konya Stadyumu’nda oynanacak Sivasspor maçıyla ilgili olarak konuştu. Özel olarak değerlendirmelerde bulunan Bulut, kritik Sivas maçını da kazanarak çıkışı sürdürmek istediklerini belirtti.

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, Süper Lig’in 6. haftasında Konya’da oynanacak Sivasspor maçıyla ilgili olarak konuştu. Kontv’ye özel olarak değerlendirmelerde bulunan Bulut, Samsun karşısında alınan 3 puanın; Sivas galibiyetiyle daha da anlam kazanacağını belirtti.


“Samsun’dan mutlu döndük”
Kritik Samsunspor galibiyetiyle sözlerine başlayan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, “Samsun maçı güzel oldu. Mutlu döndük. Burada alınan puanı daha da anlamlı hale getirmek için Sivas maçını kesinlikle almamız gerekiyor. Geçen sezon Sivas’a hem evimizde hem de deplasmanda kaybetmiştik. İnşallah bu sezon senaryoyu değiştirmek istiyoruz” dedi.


“Sivas’ı eli boş göndermek istiyoruz”
Camianın motivasyona ihtiyacı olduğunu belirten Bulut, “Futbolcularımız ve taraftarlarımızla motive olmamız gerektiğini düşünüyorum. Böyle daha güçlü oluyoruz. Sivas’ı eli boş gönderip yakaladığınız çıkışınızı devam ettirmek istiyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte de önümüze daha rahat bakmak istiyoruz” diye konuştu.


“Alınan her puan değerli”
Bulut, “Yeni transferlerimiz var. Bunların tabii ki bir uyum sağlama sürecimiz var. Alınan her puan değerli bizim için. Ama 3 puan daha değerli. O nedenle Sivas maçında, evimizde galip gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.


“İyi bir takım kurduk”
Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, yeşil-beyazlı taraftarları Sivas maçına da davet etti. Bulut, “Taraftarlarımız maçlarımıza gelsinler. Bizleri desteklesinler. Keyfini çıkarsınlar. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah bunun sonuçlarını ilerleyen zamanlarda daha iyi şekilde alacağız” dedi. (Büşra Üstündağ)

DİĞER HABERLER