Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'yı doya doya gezmek isteyenler için fırsat! Üstelik sadece 100 TL

26.09.2024 10:31:00
Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin şehri daha yakından tanıması için üstü açık çift katlı otobüsle şehir turları düzenlemeye devam ediyor.100 TL ile yapılan tur geçen gün dikkatleri üzerine topluyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen bu organizasyon, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle Konya'yı keşfetmek isteyenlere unutulmaz bir deneyim sunuyor. 

50 noktaya uğruyor! 

Turistler,uzman rehber eşliğinde katıldıkları panoramik otobüs turunda şehrin tarihi ve kültürel değeri bulunan 50 noktası Mevlana Müzesi, Şehitler Abidesi, Alaaddin Tepesi, Şems-i Tebrizi, Cemel Ali Dede Türbesi, Aziz Pavlus Kilisesi, Tarihi Alman evleri ve Tren Garı, Nalçacı Caddesi, Akyokuş Tepesi, Eski Meram Bağları ve Sille gibi yerler hakkında eşsiz bilgilere sahip olurken unutamayacakları bir gün yaşıyor. 

Hem hafta içi hem hafta sonu! 

Üstü açık çift katlı otobüsler ile yapılan şehir turları tüm halkın katılabildiği bir etkinlik olarak dikkatleri toplarken tur hafta içi ve hafta sonu saat 11.00,14.00,16.00'da Mevlana Müzesinin ilerisindeki Panorama Müzesi önünden başlıyor.

Sadece 100 TL! 

Turun ücretleri ise tam bilet 100 TL, indirimli bilet 50 TL olurken 0-7 yaş arası çocuklardan ücret alınmıyor.(Yunus Köroğlu) 

DİĞER HABERLER