Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'ya Togg servis noktası geliyor!

08.07.2024 16:30:00
Yerli ve Milli olarak üretilen Togg tutkunları Konya'da buluştu. Programa katılan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Togg'un Konya'da bir servis noktası çalışmalarına başladığını duyurdu.

Yerli ve Milli olarak üretilen Togg’un Türkiye’de en çok kullanıcıya sahip olan şehirlerinden biri de Konya. TOGG tutkunları düzenlenen programla bir araya geldi.

Gerek araç içi tasarımı, gerekse sürüş kabiliyeti bakımından araç tutkunlarının vazgeçilmezi olan Yerli ve milli aracımız TOGG artık trafikte sık sık görmeye başladık.

Konya TOGG kullanıcıları, Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde bir araya geldi.

Buluşma, hem TOGG kullanıcılarının bir araya gelerek keyifli vakit geçirmesi hem de elektrikli araçlara olan ilginin artması için bir fırsat oldu.

Programa katılan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer Konya TOGG kullanıcılarının uzun süredir beklediği müjdeli haberin ilk defa duyurusunu yaptı.

"Konya'ya Togg servisiyle ilgili çalışmalar yapılıyor"

Özer, "Konyalı Togg kullanıcılarının önemli istekleri var. Konya'da bir Togg servisinin olması, önceki gün yetkililerle görüştüğümüzde aslında lokasyonda Konya'da yakın zamanda düşünmemelerine rağmen bu ilgisine kayıtsız kalmayacaklarını ve Konya'ya bir servis ile ilgili çalışmalarının olduklarını ifade ettiler." diye konuştu.

 

DİĞER HABERLER