Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’nın ulusal markası Gaziantep’te 17’nci şubesini açtı

24.05.2024 16:45:00
DGN ismiyle öne çıkan Konya’nın ulusal markalarından Doğan Çanta 17. şubesini Gaziantep’te açtı. Yapılan açılış ile hizmete giren mağazada çanta, ayakkabı, giysi, aksesuar ve benzeri ürünler satışa sunuluyor.

Merkezi Konya’da bulunan, DGN ismi ile kurumsal marka haline dönüşen Doğan Çanta’nın Konya, Kahramanmaraş ve Gaziantep’te şubeleri bulunuyor. Tasarım ve üretimin büyük bölümü kendine ait olan  Doğan Çanta’nın 16 olan şube sayısı bugün Gaziantep Şehitkamil’de açılan şube ile 17’ye yükseldi. 1800 metrekarelik alana sahip olan şubenin açılışına Gaziantep ve yurdun farklı bölgelerinden konuklar katıldı. Açılış programı Kur’an tilaveti ile başladı.
Gaziantep Bölge Koordinatörü Hasan Hüseyin Türkmenoğlu, Gaziantep’te açtıkları dördüncü mağazanın şehrin en önemli lokasyonlarında birinde bulunduğunu kaydetti. 
DGN Genel Müdür Yardımcısı Güngör Dağ açılışta yaptığı konuşmada çeşitli illerde şubeleri bulunan şirketin önemli bir marka haline geldiğine dikkat çekti. 
Doğan Çanta ikinci kuşak yöneticilerinden e-ticaret bölüm sorumlusu Rıza Doğan da açılışta bir konuşma yaptı. Doğan, “Şirketimiz, günümüzde hızla değişen perakende ve ticaret ortamında kendini sürekli olarak yenileyen bir vizyonla hareket etmektedir. Üç farklı satış kanalında mağazacılık, e-ticaret ve toptan satış yoluyla müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.” dedi. 
Gatem- Gaziantep Gıda ve Toptancılar sitedi Genel Başkanı Ahmet Ergün Ciğerli’nin konuşmasının ardından Gaziantep İpekyolu caddesi Zeugma Müzesi yanında yer alan mağaza dualarla açıldı. 
Talipsan Mağazacılık Şirketi DGN Doğan Çanta Yönetim Kurulu Başkanı Talip Doğan ise yatırımda önceliği deprem bölgesine vereceklerini söyledi.

 

DİĞER HABERLER