Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'nın sembol haline gelen festivali 24 Temmuz'da başlıyor!

22.06.2024 13:26:00
Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir sembol haline gelen 17.Beyşehir Göl Festivali 24 Temmuz'da düzenlenecek. Ünlü sanatçıların katılımıyla, sürecek olan etkinlik 5 gün sürecek.

17.Beyşehir Göl Festivali hazırlıkları başladı. 24-28 Temmuz tarihleri arasında Beyşehir’de düzenlenecek olan Göl Festivali yine ünlü sanatçıların katılımı ile bu yıl 5 gün olarak gerçekleştirilecek. 


BELEDİYE BÜTÇESİNE EK YÜK GETİRİLMEYECEK
17.Beyşehir Göl Festivali gerçekleştirilirken, tüm festival maliyetini 2019 ve 2023 yıllarında gerçekleştirilen festivallerde olduğu üzere yine belediye bütçesine ek yük getirmeden sponsorlar aracılığı ile yerine getirilecek.


SPONSORLAR KARŞILAYACAK
17.Beyşehir Göl Festivali hakkında açıklama yapan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, festival sponsorluk çalışmaları ve stand kiralamaların başladı. Tüm festival maliyetleri sponsorlar ve yürütücü firma tarafından karşılanacak olup belediye bütçesine hiçbir yük yüklemeyecek’’ ifadelerini kullandı.


BAŞKAN'DAN DAVET
Bu güzide festival ve etkinliklerin kazandırılmasında sponsor olan ve olacak firmalara şimdiden teşekkür eden Başkan Bayındır, “ünlü sanatçıların eşliğinde gerçekleşecek Göl Festivalimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir’’ dedir. (Yunus Köroğlu)

DİĞER HABERLER