Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'nın 4 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda madde ele geçirildi

25.09.2024 19:00:00
Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Ereğli, Bozkır, Çumra ve Sarayönü ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında binlerce madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Ereğli ilçesinde D.S isimli şahsın evinin bahçesinde yasa dışı kenevir bitkisi yetiştirdiği yönündeki ihbar üzerine jandarma ekipleri harekete geçti.

D.S isimli şahsın evinde yapılan aramada 2 kök kenevir bitkisi, 20 gram kubar esrar ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alınırken, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

BOZKIR

Bozkır ilçesinde uyuşturucu madde alışverişi yapacakları ihbarı üzerine A.K, A.T ve İ.Ç isimli kişilerin yapılan üst aramasında ise 250 gram kubar esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÇUMRA

Çumra ilçesinde ise M.K isimli şahsın evinde esrar ile skunk maddesi bulundurduğu yönünde ihbar üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Yapılan aramada 150 gram skunk maddesi, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alınırken, işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SARAYÖNÜ

Sarayönü ilçesinde Ş.Y ve S.Y isimli kişilerin ev ve tarlasında yapılan arama sonucunda 8 bin 600 gram kubar esrar maddesi, 36 kök kenevir bitkisi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Şüpheliler işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DİĞER HABERLER