Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya-Kırıkkale yolundaki kazadan acı haber: Ağır yaralanan 2 çocuk yaşamını yitirdi

26.08.2024 19:12:00
Konya-Kırıkkale kara yolunda seyir halindeki TIR, gurbetçi ailenin içerisinde bulunduğu minibüse arkadan çarptı. Feci kazada anne hayatını kaybetmiş, 2 çocukları ise ağır yaralanmıştı. Ağır yaralı iki kardeşten acı haber geldi.

 

Kaza, 19 Ağustos tarihinde Konya - Kırıkkale yolunun 180. km meydana gelmiş, sürücücü ve plakası belirlenemeyen TIR, iddiaya göre yol kenarında mola için park halinde olan Erkan Ö. idaresindeki Transporter marka minibüse arkadan çarpmıştı. 

Çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede anne Nurdan Ö. olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlemiş, çocuklardan durumu ağır olan Ömer A. Ö. helikopter ambulans ile Ankara'ya sevk edilmişti.

Kazada baba Erkan Ö. ve diğer üçüz çocuklar Nas Ş. A. Ö. (4), Eslem Ş. A. Ö. (4) ve Azad M. H. Ö. (4) ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. 

Durumu ağır olan çocuklardan Azad H. M. Ö. ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edilmişti. 

İki kardeşten acı haber

Kaza sonrası ağır yaralanan Ömer A. Ö. kaldırıldığı Ankara'daki hastanede Azad H. M. Ö. ise Konya'daki hastanede hayatını kaybetti. 

İki kardeşin cenazesi Ankara'ya bağlı Haymana ilçesi Emirler Mahallesi Kesikkavak köyünde kılınan cenaze namazının ardından Aile Kabristanlığında yan yana toprağa verildiği öğrenildi. (Ertan Özkök)

DİĞER HABERLER