Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya, katil İsrail'in soykırımına yönelik tepki için bir kez daha meydanda

29.03.2024 14:51:00
İsrail'in Gazze'ye uyguladığı soykırıma yönelik tepkiler devam ediyor. Bu kapsamda Konya’da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Gazze için bir kez daha meydana indi.

Katil İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana sürdürdüğü saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 32 bin 623'e yükseldi. STK TEMSİLCİLERİ BİR KEZ DAHA MEYDANDA

İsrail'in Gazze'ye uyguladığı soykırıma yönelik tepkiler ise devam ediyor. Bu kapsamda Konya’da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Gazze için bir kez daha meydana indi. KATİL İSRAİL'İN SOYKIRIMINA YÖNELİK TEPKİLER SÜRÜYOR

Katil İsrail'in Gazze'ye uyguladığı soykırıma yönelik İlk günden beri tepkilerini ortaya koyan Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu “Siyonist İşgale Karşı Meydanlardayız” temasıyla bir kez daha meydana çıktı. Gazze’ye destek olmak ve Katil İsrail'in Gazze'ye uyguladığı soykırımı lanetlemek için meydanda bir araya gelen STK temsilcileri, İsrail zulmünü protesto etti. 
Sultan Selim Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Âdem Ceylan açıklama yaptı. "AÇLIKLA, SUSUZLUKLA MÜCADELE EDİYORLAR"

Adem Ceylan" Gazzeli kardeşlerimiz İsrail ve ABD'ye karşı direnmeye devam ediyorlar. Açlıkla, susuzlukla mücadele ediyorlar, düşmana korku veriyorlar. Kardeşlerimizin yüklerini hafifletmek bize düşmeyecekse kime düşecek. Dünya liderlerinin bir şey yapmadıklarını görüyoruz. Hiç kimseden bir şey beklemeden yapmamız gereken ne ise çelikten bir irade ile onu yapmamız gerekiyor” dedi.  

 

DİĞER HABERLER