Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'daki silahlı saldırıda yaralanan 2 polisin sağlık durumuyla ilgili açıklama

06.09.2024 13:26:00
Konya’da çalıntı olarak aranan hafif ticari aracı takip eden polis ekipleri durdurdukları araçtaki şüphelilerin silahlı saldırısına uğradı. Olayda yaralanan 2 polis memuru hastaneye kaldırıldı. POLEM Konya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Atçeken, hastanede tedavileri devam eden polis memurlarını ziyaret etti. Atçeken, "Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralı meslektaşlarımızı hastanede ziyaret ederek durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaştık" dedi.

Konya’da dün Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi ile Fırat Caddesi Kavşağı’nda yaşanan olayda, çalıntı olarak aranan hafif ticari aracı takip eden polis ekipleri durdurdukları araçtaki şüphelilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda bir polis kolundan diğer polis memuru ise bacağından yaralandı. Şüpheliler olay yerinden koşarak uzaklaşırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı polisler B.K. ile S.U. ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, 2 şüpheli ise kısa sürede saklandıkları yerde yakalandı. 
YARALI POLİSLERE ZİYARET
Polislerlere silahlı saldırı olayının ardından POLEM (Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şubesi) Konya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Atçeken, hastanede tedavileri devam eden polis memurlarını ziyaret etti. 
POLİSİMİZE KURŞUN SIKAN HAİNLERE EN AĞIR CEZA VERİLMELİ
POLEM Konya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Atçeken, “ Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralı meslektaşlarımızı hastanede ziyaret ederek durumlarının İyi olduğu bilgisine ulaştık. Yaralı meslektaşlarımıza ve bütün hasta olan meslektaşlarımıza Allah'tan şifalar diliyor, olayın failleri ile polis ve askerimize kurşun sıkan hainlere gereken en ağır cezanın verilmesini yüce yargımızdan bekliyoruz. Çalışma şartları ne kadar zor olursa olsun hainlere ve kanunsuzlara göz açtırmayan, gözünü kırpmadan bunlarla mücadele eden kahraman polisimize görevlerinde başarılar, kazasız belasız hayırlı görevler diliyoruz. Emniyet Müdürümüz Mahmut Karabulut nezdinde teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. (Veli Şengül)

 

DİĞER HABERLER