Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'daki o üniversitenin öğrencileri yaşadı! Bunu yapan öğrencilere toplamda 170 bin liralık destek!

24.07.2024 18:18:00
Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde okuyan öğrencilere Öğrenci Memnuniyet Anketi'ne katılması halinde toplamda 170 bin lira değerinde alışveriş hediye kartı verilecek. Alışveriş hediye kartları ankete katılan öğrenciler arasında çekilişle dağıtılacak.

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Yükseköğrenim Öğrenci Memnuniyeti Anketi'ne katılan öğrencilerine toplamda 170 bin lira değerinde alışveriş hediye kartı vereceğini duyurdu.

Buna göre eğitim ile ilgili tecrübe, memnuniyet ve yüksek öğretimde iyileştirilmesi gereken alanları belirlemek için düzenlenen ankete katılan Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencileri arasında çekiliş yapılacak.

BİR KİŞİYE TAM 30 BİN LİRA VERİLECEK

Ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerinin arasında yapılacak çekilişte;

Bir kişiye 30 bin TL, beş kişiye 10 bin TL, on kişiye 5 bin TL ve yirmi kişiye 2 bin TL değerinde online alışveriş hediye kartı verilecek.

ANKET BİRDEN ÇOK DOLDURULAMAYACAK

Öte yandan aynı katılımcının birden çok anket formu doldurduğu tespit edilirse bu anketler çekiliş dışı bırakılacak.

31 TEMMUZ'A KADAR ANKETE KATILIM SAĞLANABİLECEK

Öğrenciler 31 Temmuz saat 23.59'a kadar ankete erişim sağlayabilecek. 

ÖDÜL ÇEKİLİŞİNE KATILMA ŞARTLARI
 
Çekilişe katılmak için anketin sonunda sizden bir rumuz ve anahtar kelime belirtmeniz istenecek. Çekiliş tamamen rastgele yapılacak olup, yalnızca dikkatlice ve doğru bir şekilde doldurulan anketler çekilişe dahil edilecek. Çekilişte ödül kazanan rumuzlar ve ödül kartının nasıl alacağına dair detaylı bilgiler üniversiteniz tarafından üç hafta içinde tüm öğrencilere gönderilecek e-mail ile ilan edilecek. Ödülünüzü talep ettiğinizde sizden ankette girdiğiniz anahtar kelimeyi söylemeniz istenecek ve bu doğrulama sonucu hediye kartınız elektronik olarak size Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü tarafından ulaştırılacak.
 
Rastgele, hatalı ve çelişkili doldurulan anketler tespit edilecek ve geçersiz sayılacak. Anket sorularına olumlu ya da olumsuz cevap sunmanız çekilişteki şansınızı kesinlikle etkilemeyecek. 
Aynı katılımcının birden çok anket formu doldurduğu tespit edilirse bu anketler çekiliş dışı bırakılacak. Tekrar doldurma durumlarının kontrol edilebilmesi için ödülünüzü teslim aldığınızda sizden bölüm, üniversiteye giriş yılınız, not ortalamanız gibi bilgileri de teyit etmeniz istenecek.

Çekilişe katılmak için yanıtlarınızı kaydetmeyi unutmamakla birlikte, çekilişin sonunda ödül kazanmasanız bile, yanıtlarınız ve görüşleriniz üniversite için büyük önem taşımakta. Anketin sonunda, yükseköğrenim deneyiminiz hakkında paylaşmak istediğiniz düşünceleri, sorunlu gördüğünüz alanları ya da ankete dair fikirlerinizi yazabileceğiniz iki açık uçlu soru bulunmakta.

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

DİĞER HABERLER