Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’daki CHP’li Seydişehir Belediyesi’nden skandal: Zafer Bayramı’nda o isim konser verecek!

20.08.2024 16:46:00
CHP’li Seydişehir Belediyesi bir skandala imza attı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında ücretsiz konserlerin olacağı etkinliğe birçok ünlü ismin yanı sıra Suavi’nin de yer alması dikkatlerden kaçmadı. Suavi, terörist taziyesine gitmesi nedeniyle bugünkü Beykoz’da konser esnasında da protesto edilmişti.

CHP’li Seydişehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında ücretsiz konserlere ve çeşitli organizasyona ev sahipliği yapacak.

Bununla birlikte 29 Ağustos Perşembe günü başlayacak olan etkinlikler 1 Eylül tarihine kadar devam edecek. Etkinliklerde Uhde Seçil, Hazal, Şahsenem, Zafer Peker, Oğuzhan Koç, Aleyna Tilki gibi isimler ücretsiz şekilde konser verecek.

SKANDAL İSİM KONYA'DAKİ 30 AĞUSTOS PROGRAMINA DAHİL EDİLDİ

 

30 Ağustos tarihindeki programda ise bir isim dikkatlerden kaçmadı. Terörist taziyesine gitmesi nedeniyle Beykoz’da konser esnasında protesto edilen Suavi, Zafer Bayramı’nın tam tarihi olan 30 Ağustos tarihinde programda yer aldı.

DÜNYA BEYKOZLULAR GÜNÜ’NDE PROTESTO EDİLMİŞTİ

 

Bu yıl 15.si  düzenlenen “Dünya Beykozlular Günü’nde” sahne alan Suavi, şarkılarını söylediği esnada,  geçmişte terörist taziyesine gittiği ve terörün siyasi temsilcilerine destek verdiği gerekçesiyle seyircilerin içindeki bir grup tarafından protesto edilmişti.

SIRRI SÜREYYA ÖNDER İLE GİTMİŞLERDİ

 

O zaman adı BDP olan partinin vekillerinden Sırrı Süreyya Önder, Nursel Aydoğan, Akın Birdal, İHD Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan, Sanatçılar Suavi ile Ferhat Tunç Van depreminin ikinci günü öldürülen PKK'lının taziyesine gitmişlerdi.

 

“ŞEHİTLERİMİZE , ATALARIMIZA SAYGISIZLIKTIR”

 

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, “CHP’li Beykoz Belediyesi’nin gerçek yüzü ortaya çıkmıştır. HDP’lilerle birlikte bir teröristin ailesine taziyeye giden Suavi isimli sözde şarkıcının Dünya Beykozlular Günü’nde sahne alması şehitlerimize, atalarımıza saygısızlıktır.” dedi.

 

 

Bununla birlikte CHP’li Seydişehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel düzenlediği etkinliklere Cuma Suavi’nin yer alması tepki çekti.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’na tam on gün kalırken belediyenin nasıl bir aksiyon alacağı ise merak ediliyor.

DİĞER HABERLER