Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’daki bu kafede çay, simit ve su sadece 5 TL

11.09.2024 10:24:00
Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eski tramvay içerisinde Konyalılara hizmet veren “Büfem”de uygun fiyatlar görenleri hem şaşırtıyor hem de sevindiriyor. Yıllar önce Kültür Park’ta hizmet vermeye başlayan bu kafede çay, simit, ayran ve su sadece 5 TL’ye satılıyor.

Konya'da 1990'larda şehir içi trafiği rahatlatmak amacıyla Büyükşehir Belediyesinin ulaşım filosuna kazandırılan tramvay, kullanım ömrünü tamamlanmasının ardından yıllar önce Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Kültür Park'ta "Tramvay kafe" olarak hizmet vermeye başladı.Daha sonra “Büfem” adıyla hizmetini sürdürmeye devam eden tramvay kafe, uygun fiyatıyla vatandaşların dikkatini çekiyor.  
Kültür Park'ta hizmet veren “Büfem” de inanılmaz uygun fiyatlar görenleri hem şaşırtıyor hem de sevindiriyor. Bu kafede çay, simit, ayran ve su sadece 5 TL’ye satılıyor. 
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen bu fiyat politikası nedeniyle belediyeye teşekkür eden vatandaşlar, buna benzer uygulamaların başka kafelerde de görmek istediklerini söyledi. 

 

İŞTE, FİYAT LİSTESİ

Simit - 5 TL

Ayran - 5TL

Çay - 5 TL

Su - 5 TL  

 

(Yunus Köroğlu)

DİĞER HABERLER