Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da yeni haftada hava nasıl olacak? İşte 5 günlük hava durumu

13.10.2024 09:56:00
Konya'da 13 Ekim Pazar günü hava nasıl? Yeni haftada Konya'da yağış var mı? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bazı iller için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

AFAD'DAN 12 İLE UYARI

Başkanlıktan yapılan açıklamada, bugün İstanbul, Düzce, Zonguldak, Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi.

Açıklamada, Çanakkale'nin Lapseki, Biga, Balıkesir'in Gönen, Erdek, Marmara, Manyas, Bandırma, Bursa merkez, Karacabey, Mudanya, Gemlik ilçeleri ile Yalova çevrelerinde de yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olunması istendi.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İstanbul'daki gök gürültülü sağanağın 21.00'a kadar etkili olmasının beklendiği ifade edildi.

KONYA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 24°. Yarın için Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 25°. 15 Ekim 2024 Salı Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 25°. 16 Ekim 2024 Çarşamba Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 24°. 17 Ekim 2024 Perşembe Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 18°.

(Veli Şengül)

DİĞER HABERLER