Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da şoförün dikkatsizliği pes dedirtti!

14.08.2024 13:08:00
Onlarca kaza, onlarca can kaybı… Ne denetimler, ne cezalar ne de alınan önlemler… Türkiye son zamanlarda yaşanan otobüs kazalarıyla sarsıldı. Bu kazaların büyük çoğunluğu ise sürücü hatalarından kaynaklanıyor. Bu anlamda Whatsapp ihbar hattımıza gelen bir görüntü var ki bu kadar da olmaz dedirtti.

Son zamanlarda yaşanan otobüs kazalarında onlarca kişi hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde Ankara Polatlı’da otobüsün köprü ayağına çarpması nedeniyle yaşanan kazada 9 kişi hayatını kaybetmişti. Yine sabah saatlerinde yaşanan bir diğer kazada ise Malatya’da yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 26 kişi yaralandı.

Kimi dikkatsizlik, kimi kural ihlali kimi ise sürücünün uyuması… Sebepler aynı, sonuçlar ise tam bir facia.



KONTV ihbar hattına gelen görüntüler hala ders alınmadığının bir göstergesi. Kocaeli’nden Konya’ya yolcu taşıyan otobüs şoförünün seyir halindeyken dikkatsizliği bir yolcu tarafından kameraya alındı. 

Onarca canın emanetini taşıyan şoför seyir halindeyken bir taraftan yan koltuktaki kişiyle konuşurken bir taraftan da elinde ki kağıda bakıp diğer elinde de kalem olması pes dedirtti.

DİĞER HABERLER