Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da sıradışı olay! Hırsıza kapıyı böyle açtı...

02.07.2024 17:25:00
Konya’da çok ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Televizyon tamiri için gitti. Park halindeki aracından bir miktar para çalındı. Hırsızla göz göze gelen mağdur durumu fark ettikten sonra peşinden koşsa da yetişemedi. Güvenlik kamerasını izledi, hırsıza kapıyı kendisinin açtığını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Hırsızlık olayı Konya’nın Karatay İlçesi Doğuş Mahallesi Hakim Giray sokakta yaşandı.

İddialara göre Elektronik eşyaları tamir eden Mevlüt D. Televizyon tamiri için sokak üzerinde bulunan bir eve geldi. Arabası dışarda park halindeydi. 

Mevlüt D. İçerde televizyon tamiri ile uğraşırken hırsızlık şüphelisi gözüne onun arabasında bulunan paraları kestirdi. Kapıyı yokladı ama kilitliydi. 

Aradan geçen kısa sürenin ardından Mevltüt D. Aracın bagajından Matkap almak için aşağıya indi. Kumanda ile kapının kilidini açtı. 


HIRSIZ İLE GÖZ GÖZE GELDİ
Durumu fırsat bilen şüpheli kaşla göz arasında arabanın içerisinde bulunan paraları aldı. Şüpheli ve Mevltüt D. O esnada göz göze geldi.

Yaşanan kısa süreli bakışmanın ardından hırsızlık şüphelisi kaçtı. Arabasını kontrol eden mağdurda parasının çalındığını fark edince hırsızın peşinden koştu ama yetişemedi.


HIRSIZA KAPIYI KENDİSİ AÇTI
Yaşanan olay sonrası güvenlik kamerasını izleyen Mevltüt D. hırsıza kapıyı kendisinin açtığını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. (Kerim Cengil)
 

DİĞER HABERLER