Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da polis sırtından bıçaklandı! Şüpheli vurularak etkisiz hale getirildi

13.10.2024 11:00:00
Konya'nın Selçuklu ilçesinde polisi sırtından bıçaklayan şüpheli vurularak etkisiz hale getirildi. Sırtından bıçaklanan polis memurunun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, saat 10.50 sıralarında Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesi İsmail Kaya Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre bir kişinin sinir krizi geçirdiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şüpheli E.K (29) olay yerine giden polis ekiplerine bıçakla saldırdı. ŞÜPHELİ VURULARAK ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Olayda polis memuru Mustafa Topuz sırtından bıçaklandı. E.K (29) ise vurularak etkisiz hale getirilirken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı polis, Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.POLİS MEMURLARI KAN VERMEK İÇİN HASTANEYE GÖNDERİLDİ

Durumunun ağır olduğu öğrenilen yaralı polis memurunun acil olarak ameliyata alınacağı ve çok sayıda polis memurunun kan vermek için hastaneye gönderildiği öğrenildi. Etkisiz hale getirilen şüpheli de hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

ŞÜPHELİNİN 33 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Öte yandan polis memuru Mustafa Topuz'u yaralayan şüphelinin uyuşturucu, yağma, yaralama gibi çeşitli suçlardan 33 suç kaydının olduğu öğrenildi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Konya Valisi İbrahim Akın, olayın ardından yaralı polisi hastanede ziyaret ederek, durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Valilikten yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi: "Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren hasta ile ilgili ambulans görevlilerinin yardım talebi üzerine polis ekibimiz olay mahalline sevk edilmiş, şahsın kontrol altına alınması esnasında yaşanan arbede ve mukavemette ekipte görevli polis memurumuz Mustafa Topuz sırtından bıçaklanarak ağır yaralanmıştır. Şüpheli şahıs suç aleti ile yaralı vaziyette yakalanmıştır. Konu ile ilgili araştırma titizlikle yürütülmektedir. Yaşanan elim olayda yaralanan polis memurumuza acil şifalar dileriz."

(Yunus Köroğlu)

 

DİĞER HABERLER