Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da nefes kesen kovalamaca: 2 şüpheli elleri kelepçeli olarak kaçtı!

21.06.2024 14:58:00
Konya'da şüphe üzerine durdurulan hafif ticari aracın sürücüsü aracı terk ederek kaçtı. Araçta yer alan 1'i kadın 3 şüpheliden 2'si polis ekipleri tarafından kelepçelendikten sonra ekipler kaçan sürücünün peşine düştü. Kelepçelenen şüpheliler ise polisin yoğunluğundan faydalanarak kaçtı. Şüpheliler kısa süre içerisinde yakalandı

Konya’nın Karatay ilçesinde görevli polis ekibi şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Nakiboğlu Mahallesi Hakiefendi Sokak üzerinde duran hafif ticari aracın sürücüsü aracı terk ederek kaçtı.

 
Kelepçeli halde kaçtılar! 
Hafif ticari araçta biri kadın 2 şüpheli daha vardı. Polis ekibi 2 şüpheliyi kelepçeledikten sonra kaçan sürücünün peşine düştü. Yakınlardaki bir binaya giren şüpheli takip eden polislerin yoğunluğundan faydalanan kelepçeli şüpheliler de kaçtı. 


Çok sayıda ekip olay yerine gönderildi! 
Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Şüphelilerin peşine düşen polis binaya saklanan şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Kelepçeli kaçan erkek şüpheli de çok fazla uzaklaşamadan yakalandı. 


Kadın şüpheli izini kaybettirdi! 

3. şüpheli olan kelepçeli kadın şüpheli ise izini kaybettirdi. 20 yaşlarında olduğu belirlenen şüphelinin yakalanması için eşkâl bilgisi paylaşıldı. 

Kadın şüpheli de yakalandı

Polis ekiplerinin çalışmaları sonrası bir süre sonra kadın şüphelinin de yakalandığı aktarıldı. (Kerim Cengil)

DİĞER HABERLER