Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da milli maç heyecanı! Ulaşıma ek seferler konulacak

06.07.2024 12:55:00
6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’da oynanacak Türkiye - Hollanda maçı sonrası Konya’da otobüs ve tramvaylara ek seferler düzenlenecek.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında turnuvanın güçlü ekibi Hollanda ile kozlarını paylaşacak. EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'yı yenerek adını yarı final turuna yazdırmak isteyen A Milli Takım, galibiyet için sahada olacak. 

EK SEFERLER KONULACAK

Konya’da milli maç coşkusu ise Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu yanında kurulacak dev ekranda yaşanacak. Milli maç öncesi ve sonrasında oluşacak yoğunluğa göre ek seferler konulacak.Konuyla ilgili Konya Afet Koordinasyon Merkezi’den (AKOM) yapılan açıklamada,"6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’da oynanacak Türkiye - Hollanda maçı sonrası otobüs ve tramvaylarımızda ek seferler düzenlenecektir.  Otobüslerimiz milli maç sonrası Stadyum ile Otogar tramvay durakları arasında aktarma yapacak, ayrıca Yazır’dan 52-56 ve 58 numaralı otobüslerimiz ile ilave seferler düzenlenecektir. Tramvaylarımızda ise milli maç sonrası istikameti Alaaddin olacak şekilde ek seferler planlanmamıştır” denildi.

 

(Yunus Köroğlu)  

DİĞER HABERLER