Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da mahalleliyi bezdiren ayakkabı hırsızı kamerada! Gören şoke oldu

16.09.2024 15:36:00
Konya’nın Hadim ilçesinde mahalleliyi bezdiren ayakkabı hırsızı kameraya yansıdı. Mahalle sakinlerine ait ayakkabı ve terlikleri çalan hırsızı görenler ise şoke oldu.

Hadim’in dağlık Mahallelerinden biri olan Gezlevi’de ilginç bir olay yaşandı. Mahalledeki evlerin önündeki terlik ve ayakkabılar birer ikişer kaybolmaya başladı. Hırsızlık şüphesi uzun sürmedi çünkü terlik ve ayakkabıların sadece bir teki kayboluyordu. Çocukların oyun oynadığını düşünen mahalleli sır perdesini bir türlü aralayamadı. GÖREN ŞOKE OLDU

Evinin önündeki ayakkabısının bir teki kaybolan Yunus Bircan olayı araştırmaya karar verdi. Sabah uyandığında dağlık alandan kızıl bir tilkinin evine doğru geldiğini gören Bircan telefonunun kamerasını açarak kayda girdi. Sessizce gelen tilki evin önündeki terliği alarak gitti. Tilkiyi ürkütmeden o anları cep telefonu ile görüntüleyen Yunus Bircan tilkinin terliğini götürmesine de izin verdi. Mahalleliyi merak içinde bırakan gizemi aydınlatan görüntüleri komşularına da izleten ve sosyal medya hesabından paylaşan Yunus Bircan tilki için “dostum” ifadesini kullandı. Mahalleli terlik ve ayakkabılarını korumak için tilkiyi kovalamak yerine açığa yiyecek bırakmaya başladı. (Yunus Köroğlu)

 

DİĞER HABERLER