Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da kimsesiz çocuklara kimse oldular

14.09.2024 15:05:00
Konya da profesyonel bir motorcu grup kimsesizler evinde kalan çocukların motosiklete karşı olan ilgisini öğrenince harekete geçti. Çocukları sevindiren organizasyon takdir topladı.

Konya’da profesyonel bir motorcu grup, motosiklete ilgisi olan çocuklar için harekete geçti. Motosikletli grup, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli ile irtibata geçerek gerekli izinleri aldı. 
Daha sonra Aktivite Motorcuları Başkanı Mevlüt Tezgel,  Konya’da ki diğer motor gruplarıyla irtibata geçerek 70 den fazla gönüllü motorcuyu bir araya getirdi.  Kimsev Çocuk Evlerinde kalan çocukları sevindirmek adına Konya İl Emniyet Müdürlüğü de etkinliğe destek verdi. 70 den fazla gönüllü motorcu ile motorize polisler bir araya gelerek konvoy oluşturuldu ve Kimsev Çocuk Evlerine doğru yola çıkıldı. Motorize ekipler çocuklar tarafından sevinçle karşılandı.  Her motosiklete bir  çocuk alan ekipler, Konya caddelerinde çocukları gezdirdi.  Aktivite Motorcuları, çocuklara Motosiklet temalı t-shirt hediye etti ve çeşitli ikramlarda bulundu. Aktivite Motorcuları, Biker Legends, Moto Konya Melekleri gruplarının katılımıyla gerçekleşen organizasyon büyük beğeni topladı. (Veli Şengül)

 

DİĞER HABERLER