Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da kapıcısına arabasını ödünç verdi, başına gelmeyen kalmadı: 500 bin lira para...

11.09.2024 17:14:00
Konya’da yaşayan Hakan Çiçek isimli bir vatandaş eski kapıcısına emanet verdiği otomobilinin bir ilan sitesinde satışa konulduğunu görünce büyük şok yaşadı. İddiaya göre kapıcı kendine emanet edilen otomobili satışa çıkarmakla kalmadı aynı zamanda Hakan Çiçek’ten 500 bin lira da para istedi.

Konya'da yaşayan Hakan Çiçek (43), lüks otomobilini, geçen 29 Ağustos'ta, oturduğu sitenin eski kapıcısı Hasan Ö'ye (29) emanet olarak verdi.

 

ÇEŞİTLİ BAHANELERLE OYALADI

Hasan Ö. saatler geçmesine rağmen otomobili getirmeyince telefonla arayan Hakan Çiçek, aracının bozulduğunu ve serviste olduğu yönünde cevap aldı. Belirtilen servise giden Çiçek, otomobilinin orada olmadığını öğrendi. Tekrar Hasan Ö'yü arayan Çiçek, çeşitli bahanelerle oyalandı.

 

OTOMOBİLİNİ SATIŞ İLANINA KOYMUŞLAR

Sabah'ın haberine göre Hakan Çiçek, akıbetini öğrenmeye çalıştığı otomobilinin bir ilan sitesinde satışa konulduğunu görünce büyük şok yaşadı. Otomobilin bir galerinin sitesinde olduğunu gören Çiçek, hemen irtibat kurdu ncak bir sonuç elde edemedi.

 

"500 BİN TL VERİRSEN ARABANI ALIRSIN" İDDİASI

Yeniden Hasan Ö'yü arayan Çiçek, iddiaya göre '500 bin TL verirsen arabanı alırsın' cevabını aldı. Teklifi reddedince ise, 'hem parayı vereceksin hem de araba bizde kalacak' yanıtını aldı. Polise gideceğini söylediğinde de bu kez de ölüm tehditleri aldı. Hakan Çiçek, bir sonuç olamayınca suç duyurusunda bulundu.

 

"TEHDİT ETMEYE BAŞLADILAR"

Otomobilinin bulunmasını isteyen Çiçek, "Hem arabam elimden alındı hem de benden para isteniyor. Vermeyeceğimi söylediğimde bu kez de tehdit etmeye başladılar. Bunlar büyük bir dolandırıcılık şebekesi" dedi. 

 

TEK İSTEĞİ ARABASI

 

Hakan Çiçek, "Arabam annemin üzerine olmasına rağmen satışa koymuşlar. Hiçbir kanunu tanımıyorlar. Bildiğim, tanıdığım bir insanın bunu yapmış olması çok zoruma gitti. Yıllarca elimden geldiğince ona yardım etmiştim. Lütfen tanıdığınız da olsa kimseye arabanızı vermeyin" ifadelerine yer verdi. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

DİĞER HABERLER