Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da gayrimenkul sektörüne yeni yatırım

13.09.2024 09:53:00
Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan gayrimenkul ve inşaat sektöründe nitelikli konutlara olan ihtiyaç günden güne artıyor. Konya’da gayrimenkul sektörüne ivme kazandıracak yeni bir iş yeri daha hizmete girdi.

Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Edipoğlu Caddesi üzerinde hizmete giren Sefer Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Merkezi’nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.Merkezin açılışında ilk sözü Sefer Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Avcıoğlu aldı. Son günlerde ticaretin kimyasını bozan insanların türediğini söyleyen Avcıoğlu “ Biz bunlardan çok rahatsızız. Stokçular, sahtekarlar var. Biz şeffaflık ilkesiyle ticaretimizi sürdüreceğiz” dedi. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek ve Mustafa Hakan Özer ile CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş Kürsüye gelerek iş yerinin hayırlı olmasını diledi.

 

Dualarla açılan Sefer Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Merkezi’nde gayrimenkul sektörü üzerine bilgi paylaşımı yapıldı. (Veli Şengül)

DİĞER HABERLER