Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da feci kaza: Araçta sıkışan sürücü hayatını kaybetti

29.05.2024 13:13:00
Konya’da damperi açık bir şekilde seyreden TIR, PTS direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle PTS direği, seyir halinde olan başka bir minibüsün üzerine devrildi. Meydana gelen feci kazada sürücü hayatını kaybetti.

Kaza, Konya – Ereğli Karayolu'nun 10. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Konya'dan Ereğli ilçesi istikametine doğru damperi açık bir şekilde seyir halinde olan TIR,  PTS direğine çarptı.
Minibüs şarampole devrildi
Çarpmanın etkisiyle PTS direği, seyir halinde olan başka bir minibüsün üzerine devrildi. PTS direğinin üzerine devrildiği minibüsün sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybetti ve minibüs şarampole devrildi. Sürücü araç içinde sıkıştı. Kaza yerinde hayatını kaybetti
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine gelen ekiplerce sıkıştığı minibüsten çıkartılan sürücü Rıfkı Küçükkuşçu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. TIR sürücüsü gözaltına alındı
Kazanın ardından gözaltına alınan TIR sürücüsü Şükrü G. ise polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.  (Veli Şengül)

 

DİĞER HABERLER