Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da doktor görevi başında hayatını kaybetti

25.10.2024 14:04:00
Konya Ereğli Devlet Hastanesi’nde görev yapan Anestezi Uzmanı Dr. Kenan Dölek görevi başındayken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Ereğli Devlet Hastanesinde görevli olan 2 çocuk babası 41 yaşındaki Anestezi Uzmanı Doktor Kenan Dölek görevi başındayken birden fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Doktor Kenan Dölek’e ilk müdahaleyi meslektaşları yaptı.  Yapılan tüm müdahalelere rağmen Dölek, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. GÖREV YAPTIĞI HASTANEDE TÖREN DÜZENLENDİ
Hayatını kaybeden Doktor Kenan Dölek için görev yaptığı Ereğli Devlet Hastanesinde tören düzenlendi. Düzenlenen törenin ardından Doktor Kenan Dölek’in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Uşak’a gönderildi. 

 

MEMLEKETİ UŞAK’TA TOPRAĞA VERİLECEK
Dr. Kenan Dölek, ikindiyi müteakip Uşak Hilal Kent Camisinde kılınacak cenaze namazıyla Şekerevleri Mezarlığında toprağa verilecek.
MEHMET KOÇ’DAN TAZİYE MESAJI
Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç da Dr. Kenan Dölek’in vefatı sonrası taziye mesajı yayımlandı. Mehmet Koç taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Ereğli Devlet Hastanemizde Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı olarak görev yapan mesai arkadaşımız Uz. Dr. Kenan Dölek’in geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı ve sabırlar dilerim."

DİĞER HABERLER