Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da bu markette hiçbir İsrail ürünü satılmıyor!

21.06.2024 11:54:00
Katil İsrail katliamlarına devam ederken birçok vicdan sahibi, Yahudi menşeili ürünleri almamaya önem gösteriyor. Konya’da örnek olacak davranış ise Nargross marketten geldi. Nargross, İsrail’e destek veren ürünleri ekim ayından bu yana satmıyor.

Filistin’de yaşanan katliamlardan sonra dünya, İsrail’e boykotlarla tepki göstermeye devam ediyor. En büyük silahın boykot olduğunu söyleyen vatandaşlar İsrail ürünlerini almama kararı verdi. 



Ekim ayından itibaren İsrail ürünleri ve İsrail’e destek veren markaları satmamaya karar verdi, Konya’da boykot yapan tek market oldu.



Market Sahibi Hasan Hüseyin Uçar, vatandaştan çok destek geldiğini ve mağazadaki satışların arttığını dile getirdi.

"BİZ ONLARDAN KALİTELİ ÜRETEMEYİZ" ANLAYIŞI YIKILDI

Uçar, "Bu ürünlerin alımını durdurduk, barkodlarını kapattık, tedarikçi firmalar bize "Bizi satmadan yapamazsınız, marka ürünleri satmadan ticaretini devam ettiremezsiniz" diyerek yıldırmaya çalıştılar ama kesinlikle yılmadık. Boykota başladık, muadillerini aldık. "Biz onlardan kaliteli üretemeyiz" anlayışı da yıkıldı. Biz bu ürünlere önem gösterdikten sonra vatandaşımız sağolsun desteğini esirgemedi. Hassasiyeti olanlardan tebrik alıyoruz."

Uçar, ayrıca diğer esnaflara da çağrıda bulundu. (Yunus Köroğlu)

 

DİĞER HABERLER