Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'da bir ev sahibi kiracısını sokağa attı: Kiracının imdadına Valilik ve Konya Büyükşehir Belediyesi yetişti

25.07.2024 00:02:00
Konya'da iddialara göre bir ev sahibi kira anlaşmazlığı sebebi ile kiracı Mehmet Ş. isimli kişiyi ve ailesini eşyaları ile birlikte sokağa attı. Kiracının imdadına Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi yetişti.

Konya'nın Selçuklu ilçesi Bosna-Hersek Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir ev sahibi kirada anlaşamadığı için kiracısını ve ailesini sokağa attıAlınan bilgiye göre Mehmet Ş. isimli kiracı üç çocuğu ve kaırısı ile birlikte bir parka sığındı. YÜZDE 25 SINIRININ KALKMASININ ARDINDAN EV SAHİBİ ZAM İSTEMİŞ

Mehmet Ş., yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Oturduğum evin kira bedeli bin liraydı. Ev sahibim kirada yüzde yirmi beş sınırının kalkmasının ardından 10 bin lira yapmak istedi. Bu sebeple evden çıkarıldım."

Çevre sakinleri eşyaları ile birlikte parka sığınan aileyi fark etti. Yaşanan durum kısa sürede Konya Büyükşehir Belediyesi'ne bildirildi.AİLEYE VALİLİK VE KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAHİP ÇIKTI

Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi ailenin bulundukları yerden alınarak otele yerleştirildiği bilgisi aktarıldı. 

DİĞER HABERLER