Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da başıboş köpek saldırısı! Umut ölümden döndü

21.12.2022 15:21:00
Konya’da başıboş sokak köpekleri 9 yaşındaki Umut Ege Umuç’a saldırdı. Ağır yalanan Umuç, tedavisinin ardından taburcu oldu. Umut’un ağabeyi Taner Umuç, “Bizim kendi köpeğimizde var. Kardeşim sokakta köpekleri sevmek isterken saldırıya uğradı” dedi.
Şöyle bir sıralayalım;
 9 yaşındaki çocuğa köpek saldırdı, Niğde de köpekten kaçan adam az daha canından oluyordu, Ankara’da 8 köpek bir kişiyi az daha öldürüyordu, Karaman’da köpeğin saldırdığı çocuk yoğun bakımda… Talihsiz çocuk köpekten kaçarken aracın altında hayatını kaybetti. Köpekten kaçtı trafikte can verdi! Türkiye’de sahipsiz köpeklerin sayısı 10 milyonu buldu. Son yıllarda sokak köpeklerinin saldırısıyla yaralanan ve hayatını kaybeden insanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Konya’da bunlara bir yenisi daha eklendi. Sokak köpeğinin saldırdığı 9 yaşındaki Umut Ege Umuç ağır yaralandı.
 
“KARDEŞİM ÖLÜMDEN DÖNDÜ”
 Kardeşi Umut’un sağlık durumu hakkında bilgi veren ağabey Taner Umuç, “kardeşimin kafatasında yarık oluşurken gözü kapandı. 9 yaşında ölümden döndü, okuluna gidemiyor. Zorumuza giden bir husus var. Barınakta hayvan öldürüldü herkes ayaklandı. Bizde şiddete karşıyız böyle bir şey olsun istemeyiz. Biz zaten herkeste ayaklansın hastaneye gelsin istemiyoruz. Bugün bizim başımıza gelen herkesin başına gelebilir. Demek ki benim kardeşim köpekten değersiz” dedi

 

DİĞER HABERLER