Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya’da 2 polisi yaralayan şüpheliler yakalandı!

05.09.2024 18:06:00
Konya'nın Selçuklu ilçesinde çalıntı olduğu öğrenilen otomobildeki şüpheliler polis ekiplerine ateş açtı. Olayda 2 polis memuru yaralandı. Polis memurlarını yaralayan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi ile Fırat Caddesi Kavşağı’nda meydana geldi. Devriye görevini yapan Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Büro Amirliği’ne bağlı 2 polis memuru, trafikte çalıntı olarak aranan 06 DZ 6051 plakalı hafif ticari aracı takibe başladı. Polisin ‘Dur ihtarına uymayan şüpheliler bir süre polisten kaçtı.

Kavşakta aracı durduran polis ekiplerine şüpheliler tabancayla ateş açtı. Açılan ateşte bir polis memuru kolundan diğer polis memuru ise bacağından yaralandı.

OLAY YERİNDEN KOŞARAK KAÇTILAR

Şüpheliler olay yerinden koşarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı polisler B.K. ile S.U. ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis memurlarının durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut'ta olay yerine giderek bilgi aldı. 

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Alınan son bilgiye göre polis memurlarına ateş açan şüphelilerden Mustafa S. ve Özkan C. yakalanarak, gözaltına alındı.

 

DİĞER HABERLER