Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya Barosu'ndan meslekteki 40.yılı nedeniyle ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Ahmet Özer'e plaket takdim edildi

03.09.2024 21:16:00
ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Ahmet Özer’e meslekte 40. yılı nedeniyle Konya Barosu tarafından plaket verildi.

Konya Barosunu düzenlediği meslekte 40. ve 50. yılını dolduran meslektaşlarına plaket verdi. Programa, Konya Barosu Başkanı Av Oktay Unkur, eski Konya Barosu Başkanı Hasip Şenalp, ANMEG Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Avukat  Ahmet Özer, 50, 40 yılını dolduran avukatlar ve aileleri katıldı. 


Düzenlenen programda, meslekte 40.yılı nedeniyle ANMEG Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Ahmet Özer'e de  40.yılı nedeniyle plaket verildi.

"HEM YASAMA HEM DE HUKUKA İLİŞKİN SİZLERDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİK" 


Konya Barosu Başkanı Avukat Oktay Unkur, "Sizlerin hak arama ve meslek mücadelesi bizlere örnek teşkil ediyor. Siz bizler için çok kıymetlisiniz, hem yasama hem de hukuka ilişkin sizlerden çok şey öğrendik. Bu cübbenin nasıl taşınacağını meslek onurun nasıl yüceltileceğini adliye koridorlarında sizlerden öğrendik. Mesleki nezaketi diklenmeden dik durmayı hazır cevap olmayı ve mesleki duruşu sizlerden öğrendik.değerli üstatlarımız Osmanlı Türk geleneği olan Usta Çırak ilişkisinin hala yaşadığı mesleğin mensubu olmak ve bu mesleği sizlerden öğrenmek bizler için Onur verici" ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER