Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kaza değil cinayet! Konya'da gasp girişiminden kaçarken, mimarı ezerek öldürmüş

22.07.2024 10:58:00
Konya'da, bisiklet sürücüsü mimar Cihat Mert'e (31) çarparak ölümüne neden olan suç makinesi Ali Akdağ (23) hakkında, 'Bilinçli taksirle ölümü neden olma' suçundan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Konya’da geçen 4 Haziran günü yurttan çıkan genç kıza bıçakla saldırarak gasp etmeye çalışan ve 2.46 promil alkollü olarak direksiyon başına geçtikten sonra bisiklet sürücüsü 31 yaşındaki mimar Cihat Mert’e çarpıp ölümüne neden  olan suç makinesi Ali Akdağ (23) hakkında, 'Bilinçli taksirle ölümü neden olma' suçundan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. SUÇ MAKİNESİ ASLİ KUSURLU BULUNDU
Asliye Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamedeki bilirkişi raporuna göre, Ali Akdağ asli kusurlu bulunurken, Mert ise kusurlu bulunmadı. 
GASP GİRİŞİMİNDEN KAÇARKEN, MİMARI ÖLDÜRMÜŞ
İddianameye göre Ali Akdağ'ın, olaydan önce bir üniversiteli kızı gasp etmeye çalıştığı, başarısız olunca da kaçarken kazanın meydana geldiği belirlendi. 
KADIN ÖĞRETMENİ DE GASP ETMİŞ
Bir gün önce de bir kadın öğretmenin telefonunu bıçak zoruyla gasp ettiği ortaya çıktı. Mimar Cihat Mert'ten geriye, madalya kazandığı yarışlardan fotoğrafları kaldı.

 

DİĞER HABERLER